מתכון גורמה

מאצ'ה לאטה

מאצ'ה לאטה הוא משקה יפני שהפך במהרה לפופולרי בעולם המערבי. תה מאצ'ה הוא משקה בעל תכונות מועילות רבות ובשילוב עם קצף חלב הוא גם טעים להפליא.

 

רכיבים

  • ½ כפית תה מאצ'ה
  • 80 מ"ל מים חמים
  • 250 מ"ל חלב
  • סוכר לפי הטעם
זמן דרוש 1 דקה

התהליך

  1. ממיסים בזהירות 1/2 כפית תה מאצ'ה במים חמים, בעזרת כפית או מטרפה קטנה למטבח, רצוי כזו שאינה עשויה מתכת. מערבבים עד שהאבקה נמסה לחלוטין.
  2. מקציפים את החלב עד שהוא הופך לקצף סמיך ונטול בועות.
  3. יוצקים את קצף החלב לתוך תה המאצ'ה.
  4. לסיום מזליפים אבקת תה מאצ'ה להוספת טעם ונתז של צבע.
brx_squareDeskLarge

קפה

לחלוט אותו עם Smeg