מתכון גורמה

לאטה מקיאטו

הסמיכות המענגת של חלב מוקצף והארומה הייחודית של קפה אספרסו. הודות לעדינותו, לאטה מקיאטו הוא מתכון מועדף לארוחת בוקר או להפסקה טעימה של אמצע אחר הצהריים.

רכיבים

  • פולי קפה או קפה טחון
  • חלב מועשר
זמן דרוש 0 דקות

התהליך

  1. טוחנים פולי קפה או משתמשים בקפה טחון מראש. קפה טחון טרי מפולים משמר את הארומה והניחוח של כל תערובת קפה.
  2. חולטים קפה אספרסו בתוך כוס גדולה, באמצעות מכונת אספרסו ידנית או אוטומטית.
  3. בינתיים ממלאים כד אלומיניום בכ-200 מ"ל חלב ומאדים אותו.
  4. כשהחלב מוקצף, נוקשים קלות עם הכד על משטח שטוח כדי להסיר בועות אוויר, ואז שופכים אותו לתוך הספל.
recipe_r2_latte-macchiato_1

קפה

לחלוט אותו עם Smeg