קפה מארוצ'ינו
קפה מארוצ'ינו הוא תערובת של הטעם העז של הקפה, העסיסיות של השוקו החם והמרקם העוטף של חלב מוקצף.
קפה ג'ינג'ר חם
קפה ג'ינג'ר חם הוא טוויסט חדש ומזמין של קפה פילטר. הוספת קליפת לימון, קינמון וג'ינג'ר מסוכר, הופכות אותו למשקה מושלם לחמם את הימים הקרים ביותר בהנאה.
קפה לבן שטוח
קפה לבן שטוח מקורו באוסטרליה והוא עשוי מקפה וחלב, ומאופיין במיקרו-קצף עדין מאוד המבדיל אותו מהקפוצ'ינו המסורתי.
מפולי קפה אל הטעם האמיתי של קפה אספרסו
קפה אספרסו הוא מתכון פשוט לכאורה, אבל כזה שיכול להפוך לחוויית טעם בלתי נשכחת אם נקפיד בו על כמה פעולות קטנות.
שיק אייס קפה בסגנון איטלקי
שייק אייס קפה בסגנון איטלקי הוא המשקה המושלם להתענג עליו בהפסקת קפה מרעננת בימי הקיץ החמים. מדובר בוריאציה קלאסית עם כל הטעם העשיר של קפה אספרסו.
קפה פילטר
קפה פילטר מתקבל כתוצאה מתהליך של חילחול של המים החמים, שנמזגים על הקפה הטחון ולוכדים את חלקיקיו בכוח הכבידה. קפה פילטר יש ללגום לאט כדי ליהנות מהריחות המשתחררים בתהליך המיצוי שלו.
לאטה מקיאטו
הסמיכות המענגת של חלב מוקצף והארומה הייחודית של קפה אספרסו. הודות לעדינותו, לאטה מקיאטו הוא מתכון מועדף לארוחת בוקר או להפסקה טעימה של אמצע אחר הצהריים.
אספרסו מרטיני
זהו קוקטייל מושלם לאחר ארוחת הערב, אפילו לצד קינוח. האספרסו מרטיני הומצא בלונדון בשנות ה-80. שמו לקוח מסוג הכוס בה הוא מוגש והוא מוכן על ידי ערבוב וודקה, קפה אספרסו וליקר קפה.
מאצ'ה לאטה
מאצ'ה לאטה הוא משקה יפני שהפך במהרה לפופולרי בעולם המערבי. תה מאצ'ה הוא משקה בעל תכונות מועילות רבות ובשילוב עם קצף חלב הוא גם טעים להפליא.
קפה אפוגטו
עם שמנת, גלידה והקרמיות שמעוררת את הפה של קפה אספרסו, קפה אפוגטו הוא מושלם כקינוח או לפינוק קטן ומתוק לאורך כל היום.