מתכון קלאסי

מפולי קפה אל הטעם האמיתי של קפה אספרסו

קפה אספרסו הוא מתכון פשוט לכאורה, אבל כזה שיכול להפוך לחוויית טעם בלתי נשכחת אם נקפיד בו על כמה פעולות קטנות.

רכיבים

  • פולי קפה
  • מים
זמן דרוש 0 דקות

התהליך

  1. טוחנים את כמות הקפה הדרושה לכוס אחת או שתיים באמצעות המטחנה. טחינה יסודית מומלצת עבור מכונות קפה אספרסו.
  2. ממלאים את המסנן הנבחר בקפה טרי.
  3. לוחצים את הקפה בחוזקה. ניתן להתאים את עוצמת הקפה בהתאם ללחץ המופעל: ככל שלוחצים יותר על הקפה הטחון, הקפה יהיה חזק יותר.
  4. מכניסים את מחזיק המסנן לתוך מכונת הקפה, מהדקים עד שהוא מעוגן היטב.
  5. מכינים כוס קפה אחת או שתיים לפי ההעדפה.
  6. חובבי קפה אמיתיים ממליצים לשתות קפה ללא סוכר, כדי ליהנות עוד יותר מכל הניחוחות שמשתחררים בטחינת פולי הקפה.
espresso_2_1290x720

קפה

לחלוט אותו עם Smeg