מתכון קלאסי

קפה לבן שטוח

קפה לבן שטוח מקורו באוסטרליה והוא עשוי מקפה וחלב, ומאופיין במיקרו-קצף עדין מאוד המבדיל אותו מהקפוצ'ינו המסורתי.

רכיבים

  • 150 מ"ל חלב מועשר
  • 50-60 מ"ל פולי קפה
זמן דרוש 1 דקה

התהליך

  1. מכינים שני ספלי קפה אספרסו בספל גדול או כוס שחוממו מראש.
  2. מאדים את החלב, להקפיד לא לייצר קצף סמיך, אלא ליצור סמיכות חלקה.
  3. ממלאים את הספל או הכוס שלכם בחלב המאודה.
  4. מוסיפים סוכר לפי הטעם ומגישים את הלבן השטוח בעודו חם.
  5. אם תרצו להפתיע את האורחים שלכם, נסו לקשט את הקפה הלבן השטוח שלך בקישוטי לאטה. חלק מהקישוטים הם ממש קלים ליצירה ויתנו טוויסט בלתי צפוי לקפה שלכם !
flat white_2_1290x720

קפה

לחלוט אותו עם Smeg