מתכון קלאסי

קפה מארוצ'ינו

קפה מארוצ'ינו הוא תערובת של הטעם העז של הקפה, העסיסיות של השוקו החם והמרקם העוטף של חלב מוקצף.

רכיבים

  • כוס קפה אספרסו
  • 15 מ"ל שוקו חם
  • 25 מ"ל חלב
  • אבקת קקאו דלת שומן
זמן דרוש 1 דקה

התהליך

  1. מכינים את השוקו החם בדרך המועדפת עליכם ומוזגים לכוס קטנה.
  2. מכינים קפה אספרסו באותה כוס, מוזגים אותו ישירות על השוקו החם.
  3. בינתיים מכינים את החלב באידוי עד לקבלת קצף סמיך ללא בועות.
  4. ממלאים בכפית את החלב המוקצף על גבי הקפה.
  5. משלימים את הכנת המשקה על ידי פיזור אבקת קקאו מריר על גבי החלב המוקצף.
  6. כדי לוודא שהחלב שלך שומר על המרקם הקרמי, אתה יכול למזוג אותו עם כפית.
marocchino_2_1290x720

קפה

לחלוט אותו עם Smeg